Escalop de vitel a la zingara

Printeaza

Escalop de vitel a la zingara din: pulpa de vitel, sunca de Praga, ciuperci, unt, sos brun spaniol, piper, vin, sare.
Ingrediente:Escalop de vitel a la zingara

  • 1 kg pulpă de viţel
  • 200 g şuncă de Praga
  • 300 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 300 g sos brun spaniol
  • piper
  • 1/2 pahar de vin roşu
  • sare

Mod de preparare:
Pulpa de viţel se spală, se taie felii, care se bat cu ciocanul de şniţele. Se sărează feliile de carne, se trec prin făină şi se prăjesc într-o tigaie, în ulei încins. Se scot feliile de carne din ulei şi se pun într-o altă cratiţă.

Se pune peste carne sosul brun spaniol şi vinul. Se taie şunca feliuţe subţiri şi se pune în cratiţa cu carne. Se curăţă ciupercile, se spală, se taie lamele şi se călesc în unt, până scade toţ lichidul. Se adaugă ciupercile. Se potriveşte sosul de sare şi piper şi se pune cratiţa la fie
rt, pe foc mic, 30 de minute.
Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun escalopul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.