Ecler simplu – reţeta de bază

Printeaza

Ecler simplu

Ingrediente:Ecler simplu - reţeta de bază

  • 75 g unt sau ulei
  • 1 /2 pahar apă
  • sare
  • 60 g făină
  • 3-4 ouă

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert apa, untul şi sarea şi cînd fierb se adaugă şi făina amestecandu-se bine.

Se ia de pe foc, se lasă cîteva minute după care se sparge cite un ou pe rînd şi se amestecă bine după fiecare ou.

Eclerul se toarnă pe o tavă . Se coace la foc moderat circa 20 .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.