Ecler cu şuncă

Printeaza

Ecler cu şuncă

Ingrediente:Ecler cu şuncă

  • 500 g şuncă
  • 25—26 ecleruri
  • 3 linguri sos alb
  • 3 linguri vin roşu
  • piper alb pisat
  • sare
  • 60 g unt
  • sos chaud-froid (v. reţeta)
  • puţin aspic
  • păstăi de fa­sole verde fierte sau ridichi de lună

 

Mod de preparare:

Şunca se toacă şi se amestecă cu untul, vinul roşu, piperul, sarea şi cu sosul alb.

Se taie eclerurile pe mijloc, se umplu, se glasează cu sos chaud- froid şi se pensulează cu aspic. Se garnisesc cu păstăi de fasole verde sau cu ridichi de lună.

Pentru ca eclerurile cu şuncă să fie mai gustoase, se prepară din file afumat fiert.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.