Dulceata de pere cu vanilie

Printeaza

Dulceata de pere cu vanilie din: pere, zahar, suc de lamaie, vanilie.

Ingrediente:Dulceata de pere cu vanilie

  • 2 kg pere foarte coapte
  • 400 g zahăr
  • sucul unei lămâi
  • un baton vanilie

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă mare se pun perele pe măsură ce sunt curăţate de coajă şi seminţe şi sunt tăiate cuburi. Se stropesc şi se amestecă apoi cu sucul de lămâie.

Se adaugă batonul de vanilie tăiat în două pe lung şi se aşază pe foc cu zahărul.

După 30 de minute de fiert, se pune dulceaţa în borcane şi se lasă să se răcească pe capac.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.