Dulceaţă de mure

Printeaza

Dulceaţă de mureDulceata de mure

Ingrediente:

  • 500 g mure
  • 250 g zahăr
  • 1 vârf de cuţit cuişoare pisate
  • 2 vârfuri de cuţit de scorţişoară pisată
  • 1 lingură suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Cureţi murele, le speli într-o sită, le laşi să se scurgă şi le storci uşor (fără a le zdrobi). Le pui într-o cratiţă cu zahărul, cuişoarele, scorţişoara şi sucul de lămâie.

Le dai în fiert amestecând mereu, apoi le laşi să fiarbă 10 minute la foc mic. Dulceaţa o torni fierbinte în borcane şi le legi ime­diat.

Dulceaţă de mure

Dulceata de mure

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.