Dulceata de kiwi

Printeaza

Dulceata de kiwi

Dulceata de kiwi

Ingrediente:

  • 1 kg kiwi
  • 1 kg zahăr
  • 1 lămâie
  • rom

 

Mod de preparare:

Fructele de kiwi se opăresc, apoi se decojesc şi se taie în bucăţi. Se pun într-un castron cu zahărul.

Lămâia spălată şi fără coajă se stoarce. Coaja şi sucul se pun peste fructe. Se amestecă şi se lasă la macerat 3 ore. Apoi se pune vasul să fiarbă la foc mic 1 oră.

Se îndepărtează spuma şi când este legată se pune în borcane.

In fie­care borcan se adaugă puţin rom, după gust. Se leagă, sau se capsează borcanele şi se păs­trează la rece.

Dulceata de kiwi

Dulceata de kiwi1.jpg Dulceata de kiwi.jpg Dulceata de kiwi2.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • dulceata de kiwi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.