Dulceaţă de dovlecei cu ghimbir

Printeaza

Dulceaţă de dovlecei cu ghimbir din: dovlecei, zahar gelifiant, suc de lamaie, radacina de ghimbir.

Ingrediente:Dulceata_de_dovlecei_cu_ghimbir

  • 1 kg dovlecei curatati si taiati cuburi
  • 1 kg zahar gelifiant 1:1
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1 bucatica radacina de ghimbir de 3 cm (decojita si taiata felii)

 

Mod de preparare:

Toate ingredientele se paseaza cu mixerul, impreuna. Apoi compozitia se toarna itnr-o cratita si se incalzeste la foc mijlociu, ca sa se dizolve zaharul. Se amesteca din cand in cand. Dupa ce s-a dizolvat zaharul, se mareste focul si se lasa sa dea in clocot, apoi sa fiarba circa 8 minute, conform indicatiilor de pe ambalajul zaharului.

Se toarna in borcane sterilizate si se inchid ermetic.

Dulceaţă de dovlecei cu ghimbir

Dulceata_de_dovlecei_cu_ghimbir

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • dulceata de dovlecei cu ghimbir

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.