Dulceata de coaja de harbuz

Printeaza

Dulceata de coaja de harbuz

Ingrediente:Dulceata de coaja de harbuz

  • 1 kg de coajă groasă de pepene verde
  • 1 kg de zahăr
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 1,5 litri apă

 

Mod de preparare:

Se taie cubuleţe coaja de lubenii-ă şi se pun la fiert în apă .Când s-au muiat, se scot pe o sită, să se scurgăîn aceeaşi apă se pune zahărul, şi se fierbe un sirop destul de bine legat .

Se adaugă cuburile de coajă şi se mai lasă să fiarbă până zici că-i des­tul de legat .Atunci se pune zeama de lămâie, se mai dă în două-trei clocote şi se pune în borcane.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • dulceata din harbuz

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.