Dulceaţă de coacaze rosii

Printeaza

Dulceata de coacaze rosiiDulceaţă de coacaze rosii

Ingrediente:

  • 300 g coacăze roşii (fără sâmburi)
  • 1 kg zahăr
  • un sfert de ligurinţă sare de lămâie
  • 1/2 baton de vanilie
  • 250 ml apă pentru sirop

 

Mod de preparare:

Alegi coa­căzele şi le scoţi sâmburii cu un ac de siguranţă. Din zahăr şi apă prepari un sirop pe care îl fierbi 10 minute.

Adaugi coacăzele şi fierbi în continuare până se leagă siropul, iar apoi pui sarea de lămâie şi vanilia.

Dulceaţă de coacaze rosii

Dulceata de coacaze rosii

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • dulceata de coacaze rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.