Dulceata de cirese amare cu lamaie

Printeaza

Dulceata de cirese amare cu lamaie din: cirese, zahar, zeama de lamaie.

Ingrediente:Dulceata de cirese amare cu lamaie

  • 2 kg cirese
  • 2 kg zahar
  • zeama de la 1 lamaie

 

 

Mod de preparare:

Speli cireşele, le scurgi şi le scoţi sâmburii. Le amesteci cu zahărul şi zeama de lămâie şi le dai la frigider peste noapte.

Fierbi dulceaţa la foc mic, amestecând constant, uşor, pentru a nu zdrobi fructele. Iei spuma ori de câte ori este nevoie.

Când siropul s-a legat, torni dulceaţa în borcane sterilizate, le închizi ermetic şi le păstrezi în cămară după ce s-au răcit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.