Dulceata de capsuni

Printeaza

Dulceata de capsuni din: capsuni, zahar.

Ingrediente:Dulceata de capsuni

  • 3 kg capsuni
  • 1,5 kg zahar

 

 

 

Mod de preparare:

Cantitatea de zahar poate sa varieze, in functie de cat de dulci sunt căpşunile. Pui căpşunile într-un vas mai mare, adaugi zahărul şi le laşi câteva ore la rece, apoi le pui la fiert, la foc moderat. Amesteci continuu si, din momentul fierberii, mai lasi pe foc 7-8 minute.

Pui dulceata in borcanele sterilizate, infiletezi capacele si intorci borcanele cu gura in jos, pentru 5 minute, apoi le pui in camara.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.