Dulceaţă de caise cu levănţică

Printeaza

Se golesc de sâmburi 1,25 kg caise; se taie felii şi se aşa­ză într-un vas de lut. Se pune într-un tifon 1 mână flori de levănţică proaspete; tifonul se strânge boc­celuţă şi se leagă cu aţă. Se presară peste caise 1 kg zahăr.

Se adaugă săculeţul cu levănţică şi sucul de la 2 lămâi. Se lasă la temperatura ca­merei 12 ore. Se toarnă într-o cratiţă, se lasă să dea în fiert, apoi se fierbe la foc moale 30-40 min., luând spuma.

Dulceaţă de caise cu levănţică

Dulceaţă de caise cu levănţică

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • dulceata de lavanda

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.