Dulceata de afine

Printeaza

 Dulceata de afine

Ingrediente:Dulceata de afine

  • 1 kg afine
  • 1 kg zahăr
  • vanilie
  • zeamă de lămîie

 

Mod de preparare:

Afinele se aleg, se spală, se strecoară şi se pun într-un vas cu zahărul şi cu vanilia.

Se amestecă încet, din cînd în cînd, pînă ce zahărul s-a topit, apoi le punem la fiert 45-50 minute.

Cînd începe să se lege punem puţină zeamă de lămîie.

Se dă la rece, apoi se pune în borcane. Se recomandă dimi­neaţa cîte o lingură pentru durerile de stomac.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.