Drob

Printeaza

Drob din: oua, ceapa verde, usturoi verde, ficatei de curcan, pipote de curcan, inimi de curcan, unt, patrunjel, marar, sare si piper.

Ingrediente:Drob

  • 8 oua
  • 6 fire ceapa vede
  • 4 fire usturoi verde
  • 400 g ficatei de curcan
  • 500 g pipote de curcan
  • 400 g inimi de curcan
  • 150 g unt
  • patrunjel proaspat
  • marar proaspat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Punem ficăţeii, pipotele şi inimile la fiert. Fierbem o oră la foc moderat. Le scoatem pe o strecurătoare. După ce s-au scurs bine, le tocăm în maşina de tocat.

Peste organele tocate adăugăm verdeaţa tocată, ceapa şi usturoiul tăiate mărunt, untul moale, 3 gălbenuşuri, 3 albuşuri bătute spumă, sare şi piper. Amestecăm bine.

Fierbem 4 ouă, timp de 10 minute. Ungem cu unt 2 forme mici de chec. Punem 2 ouă fierte în fiecare tavă şi turnăm compoziţia. Nivelăm şi ungem cu ou bătut.

Coacem în cuptor 60 minute la foc moderat.

Drob

Drob

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.