Drob de pui cu morcovi si marar

Printeaza

Drob de pui cu morcovi si marar din: ficat de pui, carne tocată de pui, oua morcovi, marar, patrunjel, ceapă verde, usturoi verde, sare, piper.

Drob de pui cu morcovi si marar

Ingrediente:

  • 1 kg ficat de pui
  • 500 carne tocată de pui
  • 5 ouă
  • 4 ouă fierte
  • 3 morcovi fierţi
  • 2 legături mărar
  • 2 legături pătrunjel
  • 3 legături ceapă verde
  • 2 legături usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 4 ouă pentru crusta de sus

Mod de preparare:

Ficatul de pui îl speli şi îl fierbi, apoi îl toci mărunt, îl amesteci cu carnea tocată de pui, verdeţurile tă­iate mărunt, morcovii fierţi tocaţi mărunt, ouăle fier­te tocate mărunt, ouăle crude, sare şi piper, după gust.

Ta­petezi 2 tăvi de chec cu hârtie de copt sau de aluminiu şi pui umplutura. Dai la cuptorul pre­încălzit, circa 40-45 de minute.

Cu 10 minute înainte de a opri focul, baţi cele 4 ouă şi le torni deasupra fiecărui chec, pentru a forma o crustă aurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.