Drob de pui cu masline verzi

Printeaza

O reteta de drob de miel cu masline verzi din: ficatei de pui, piept de pui, masline verzi, ceapa, oua, foi de placinta, sare, piper alb si ulei.

Ingrediente:Drob de pui cu masline verzi

  • 500 g ficatei de pui
  • un piept de pui dezosat
  • 200 g masline verzi fara samburi
  • doua cepe
  • patru oua
  • un pachet de foi de placinta
  • sare si putin piper alb
  • patru linguri de ulei

 

Mod de preparare:

Se fierb ficăţeii şi pieptul de pui, apoi se dau prin maşina de tocat. Ceapa se curăţă şi se taie mărunt, apoi se căleşte în ulei. Când este gata, se amestecă împreună cu măslinele mărunţite, carnea tocată şiouăle, apoise condimentează după gust.

Foile se întind, iar în centrul lor se aşază toată compoziţia. Se strâng colţurile foilor astfel încât să acopere umplutura şi se aşază într-o tavă rotundă, tapetată cu hârtie de copt. Se aplatizează, se taie surplusul de foaie şi se introduce la cuptor 30-40 de minute. Se feliazăsi se serveste cald.

Drob de pui cu masline verzi

Drob de pui cu masline verzi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.