Drob de miel in aluat

Printeaza

Drob de miel in aluat din: organe de miel, oua, paine, unt, marar, patrunjel, ceapa, sare, piper, ou, faina, unt.

Ingrediente:Drob_de_miel_2

  • 700 g organe miel
  • 4 oua
  • 2 felii de paine
  • 200 g unt
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 legaturi ceapa
  • sare
  • piper

Pentru aluat:

  • 1 ou
  • 150 g faina
  • 1 lingura unt
  • sare

Mod de preparare:

Spala si curata bine organele de miel si pune-le sa fiarba la foc mic, aproximativ 15 minute. Dupa ce s-au fiert, pune-le intr-un castron mare sa se raceasca, apoi da-le prin masina de tocat. Taie marunt verdeata, ceapa verde si caleste-le 3-4 minute cu o lingurita de ulei.

Pune feliile de paine sa se inmoaie in putin lapte, adauga-le peste carnea de miel si amesteca bine. Dupa, adauga si verdeata, ceapa, ouale, untul, sarea si piperul si amesteca din nou pana obtii o compozitie omogena.

Prepara foaia de aluat si pune-o intr-o tava unsa cu unt, apoi adauga si compozitia de carne si pune-o la cuptor 10 minute.

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.