Drob fals

Printeaza

Drob fals din: pateu de ficat, verdeata, orez, oua, sare si piper.

Ingrediente:Drob fals

  • 2 cutii mari de pateu de ficat
  • foarte multă verdeaţă (mărar, pătrunjel, ceapă verde, usturoi verde)
  • 4 linguri cu vârf de orez (fiert)
  • 5 ouă (crude)
  • sare
  • piper după gust

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele de mai sus, apoi torni compoziţia rezultată în tăvi de chec unse şi tapetate cu făină şi laşi să se coacă la foc potrivit.

 

Poftă bună!

 


Drob de vinete cu peste

Drob de vinete cu sos

Drob de vinete cu sos din: vinete, ficatei, ceapa, ulei, ardei, pesmet, oua, faina, prune, visine, zahar, lapte, margarina. Ingrediente: Drob: 2 vinete 300 g ficăţei de pui 2 cepe uscate 1 fir ceapă verde 2 linguri ulei 2 ardei graşi 5 linguri pesmet 3 ouă 2 linguri făină mărar şi pătrunjel verde Sos: 200 […]

Drob cu urzici si ceapa 

Drob cu urzici

Drob cu urzici din: urzici, ceapa, ulei, faina, oua, gris, sare, piper. Ingrediente: 750 g urzici sare 2-3 linguri ulei 10 fire ceapă 1 lingură de făină 3 oua 2 linguri de griş 150 g caşcaval piper   Mod de preparare: Se spală bine 750 g urzici. Se fierb în apă clocotită cu sare, la […]

Drob de linte rosie

Drob de linte rosie

Drob de linte rosie din: linte, ciuperci, morcov, ceapa, oua, masline, ardei, sare, piper, condimente, verdeata. Ingrediente: 1 cană linte roşie (fiartă 15 minute şi scursă) 1 cană ciuperci tăiate julien 1 morcov ras 1 ceapă 3 ouă 1 legătură pătrunjel verde 1 legătură coriandru verde 1 legătură mentă verde 1 linguriţă baharat (amestec de […]

 

 

 

Incoming search terms:

  • drob fals
  • https://www restaurantedelux ro/drob-fals html
  • drob fals din pate

1 comentariu

  1. O sa incerc si eu varianta voastra de drob.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.