Drob delicios de miel in aluat

Printeaza

Drob de miel in aluat: maruntaie de miel, smantana, oua, lapte, paine, marar, patrunjel, ceapa verde, sare, piper, faina, ou, unt.

Ingrediente umplutura:Drob delicios de miel in aluat

  • 1/2 kg maruntaie de miel
  • 1 lingura smantana
  • 2 oua
  • putin lapte
  • 1 felie de paine
  • marar
  • patrunjel
  • 1 legatura de ceapa verde
  • sare
  • piper

Ingrediente aluat:

  • 150 g faina
  • 1 ou
  • unt pentru uns tava

 

Mod de preparare:

Se face un aluat din ou si faina. Se intinde o foaieca pentru taitei si se pune intr-o forma unsa cu unt (poate fi o forma de cozonac), astfel incat foaia sa depaseasca un pic marginile formei.

Umplutura se pregateste astfel: se pun maruntaiele la fiert, apoi se lasa la racit si se toaca cu masina de tocat carne.  Se adauga ouale, smantana, felia de paine inmuiata in lapte si stoarsa, sarea, piperul. Se toaca ceapa, patrunjelul si mararul si se adauga in compozitie.

Sa amesteca bine. Umplutura se pune in forma pregatita anterior, se intorc marginile de aluat si se impacheteaza compozitia. Se unge cu ou batut si se da la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.