Drob de vinete cu cascaval

Printeaza

Drob de vinete cu cascaval

Ingrediente:Drob de vinete cu cascaval

  • 1 kg de vinete
  • 1 lin­gură griş
  • 200 g caşcaval ras
  • 5 ouă
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper după gust

 

Mod de preparare:

Cureţi vinetele, le tai cuburi şi le pui în apă clocotită cu sare pentru 4-5 minute. După opărire le scurgi bine, bine şi-ţi pregăteşti un vas de lut sau orice alt vas pe care-l ungi cu unt.

Vinetele le presari cu griş şi în cratiţă vei pune jumătate de cantitate de vinete, jumătate din cantitatea de caşcaval ras şi, pe urmă, iarăşi vinete şi caşcaval. Baţi 5 ouă spumă, toci legă­tura de pătrunjel şi o amesteci cu ouăle, pui sare şi piper după gust şi torni totul peste vinete.

Dai la cuptor pentru circa 45 de minute, după care scoţi vasul şi aşezi pe deasupra roşii tăiate felii şi încă un pic de caşcaval. Mai dai vasul pentru 10-15 minute la cuptor şi gata!

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. A iesit bun drobul de vinete?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.