Drob de vinete cu ou

Printeaza

Drob de vinete

Ingrediente:Drob de vinete cu ou

  • 1 kg vinete
  • 4 linguri de pesmet sau griş
  • 4 cepe tocate mărunt
  • 2 legături de verdeaţă tocată
  • 2-3 roşii pentru decor
  • 5 ouă
  • 50 g unt de uns tava

 

Mod de preparare:

Vinetele se curăţă şi se taie cubuleţe, apoi se opăresc cu apăşi sare, după care se lasă la scurs.

Se toacă ceapa mărunt, apoi se separă gălbenuşul de albuş, după care amestecăm vinetele tocate, ceapa tocată, verdeaţa tocată, gălbenuşurile bătute cu sare, piper, Secretul Gustului, pesmetul şi albuşul bătut spumă.

Punem compoziţia în tavă emailată sau iena, unsă cu unt, şi dăm la cuptor timp de o oră.

Scoatem din cuptor, ungem compoziţia cu ou pentru a se rumeni, decorăm cu felii de roşii şi telemea rasă pe deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.