Drob de pui cu ciuperci

Printeaza

Drob de pui cu ciuperci

Ingrediente:Drob de pui cu ciuperci

  • 300 gr ficatei de pui
  • 1 cutie
  • 1 borcan de ciuperci
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
  • 6 oua

 

Mod de preparare:

Untul se topeste intr-o tigaie si se adauga ficatul taiat marunt. Se prajeste 5 minute si se adauga verdeata maruntita si ciupercile taiate felii. Se lasa sa se raceasca.

Intr-un castronel, se bat ouale cu sare si piper. Se amesteca ouale batute cu verdeata si ciupercile si ficatul si se pun in tava care merge la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.