Drob de pui cu ciuperci şi caşcaval

Printeaza

Drob de pui cu ciuperci şi caşcaval din: pipote de pui, ficatei de pui, ciuperci, ceapa, ulei, marar, patrunjel, oua, cascaval, ulei, pesmet, sare si piper.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Drob de pui cu ciuperci şi caşcaval

  • 500 g pipote de pui
  • 500 g ficatei de pui
  • 500 g ciuperci champignon (oprim 100 g pentru decor)
  • 500 g ceapa (din care 250 g ceapa verde)
  • 200 ml ulei
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 7 oua crude
  • 4 oua fierte
  • 100 g cascaval ras
  • putin ulei (pentru uns forma)
  • putin pesmet (pentru tapetat forma)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

 

Taiem ciupercile marunt, impreuna cu ceapa. Fierbeti si maruntiti pipotele si ficateii.

Incalziti uleiul si incorporati ceapa, caliti cateva minute, apoi adaugati ciupercile si mai gatiti cateva minute.

Transferati intr-un bol mare, adaugati pipotele si ficatii, verdeata, cascaval, sare si piper. Amestecati foarte bine pana se omogenizeaza.

Ungeti o forma cu ulei, apoi taptati cu pesmet, adaugati amestecul, adaugati oualele fierte si incorporati intregi in amestec.

Dati la cuptor timp de aproximativ 30 de minute.

Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti.

Pofta buna!

Poate te intereseaza si:

Drob de pui cu ficat si verdeata

Drob de pui cu ficat si verdeata

Drob de pui cu ficat si verdeata din: piept de pui, ficăţei de pui, oua, unt, foi de dafin, boabe de piper, ceapa verde, marar, patrunjel, pesmet, arome dupa gust, sare, piper, prapur Ingrediente: 500 g piept de pui 500 g ficăţei de pui 12 ouă 150 g unt 3-4 foi de dafin 10 g boabe de […]

Drob_de_pui_cu_fistic_in_aluat

Drob de pui cu fistic in aluat

Drob de pui cu fistic in aluat din: ficat de pui, bacon, carne tocata de porc, ceapa, coriandru, usturoi, sare, piper, fistic, aluat foietaj si ou. Ingrediente: 125 g ficat de pui 250 g bacon tocat mărunt 350 g carne tocată de porc 100 g bacon cu mai multă slănină 1 ceapă tocată mărunt o […]

Drob_gustos_de_pui

Drob gustos de pui

Drob gustos de pui din: ficat de pui, inimi, pipote, oua, ceapa verde, patrunjel, usturoi, sare, piper, boia si maghiran. Ingrediente: 1/2 kg ficat de pui 1/2 kg inimi şi pipote 5 ouă fierte 1 ou 1 ceapă verde 1 mână de pătrunjel proaspăt, tocat 1 căţel de usturoi pisat sare şi piper negru măcinat […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.