Drob de porc
PrinteazaDrob de porc
- 1/2 kg ficat de porc
- 1 kg carne de porc
- 2 rinichi
- 4 ouă
- l legătură pătrunjel
- 1 legătură mărar
- sare
- piper
- 100 g caşcaval
- 1 lingură bulion
- ulei
Mod de preparare:
Speli carnea şi măruntaiele de porc şi le pui la fiert în apă cu sare. Când sunt gata le scurgi, le treci prin maşina de tocat de două ori, le amesteci cu ouăle bătute, verdeaţa tocată, potriveşti de sare şi piper.
Aşezi compoziţia într-o tavă de chec unsă cu ulei, întinzi caşcavalul ras amestecat cu bulionul şi dai drobul la’cuptor pentru 35-40 de minute. După ce s-a copt, îl laşi să se răcească în tavă, apoi îl tai felii pe care le aşezi pe un platou.
Poftă bună!