Drob de porc

Printeaza

Drob de porc 

Ingrediente:Drob de porc

  • 1/2 kg ficat de porc
  • 1 kg carne de porc
  • 2 rinichi
  • 4 ouă
  • l legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • 100 g caşcaval
  • 1 lingură bulion
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi măruntaiele de porc şi le pui la fiert în apă cu sare. Când sunt gata le scurgi, le treci prin maşina de tocat de două ori, le amesteci cu ouăle bătute, verdeaţa tocată, potriveşti de sare şi piper.

Aşezi com­poziţia într-o tavă de chec unsă cu ulei, întinzi caşcavalul ras amestecat cu bulionul şi dai drobul la’cuptor pentru 35-40 de minute. După ce s-a copt, îl laşi să se răcească în tavă, apoi îl tai felii pe care le aşezi pe un platou.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.