Drob de porc cu mere

Printeaza

Drob de porc cu mere  din: carne de porc, orez, ceapa, mere, oua, piper, nucsoara si sare.

Ingrediente:Drob_de_porc_cu_mere

  • 1 kg carne de porc tocata
  • 100 g orez
  • 1 ceapa
  • 2 mere
  • 2 oua
  • 1 lingurita cu piper alb macinat
  • 1 varf de nucsoara
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe orezul (nu foarte mult), toacă mărunt ceapa şi dă merele pe râzătoare. Scurge merele şi amestecă-le cu carnea tocată, cea­pa, orezul fiert şi restul ingredientelor. Din compoziţia obţinută, formează baghete şi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Da la cuptor, la foc potrivit, 30-35 de minute. Serveste drobul cald sau rece, cu felii de mar si vin alb.

Drob de porc cu mere

Drob_de_porc_cu_mere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.