Drob de miel pentru masa de Paşti

Printeaza

O reteta de Drob de miel pentru masa de Paşti din: organe de miel, prapur, ceapa, oua, paine, smantana, verdeata, sare si piper.

Ingrediente:Drob de miel pentru masa de Paşti

  • organele de miel
  • prapu
  • 2-3 legături de ceapă
  • două ouă
  • 1-2 felii de pâine
  • o lingură smântână
  • verdeaţă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală bine organele, apoi pune-le la fiert în apă cu sare. Când sunt ga­ta, se lasă să se scurgă. Se dau prin maşina de tocat car­ne, adăugându-se feliile de pâine înmuiate în lapte, j f ceapa şi verdeaţa, tocate mărunt.

Se sărează şi se piperează. Prapurul se spală şi el. Apoi se unge o cratiţă cu ulei, se aşază prapurul şi se întinde bine peste marginile cratiţei. Se pune tocătura şi se împachetează în prapur. Se dă la cuptor, la foc potrivit. în loc de prapur, se poate folosi o foaie dintr-un aluat din ou, făină si ulei.

Drob de miel pentru masa de Paşti

Drob de miel pentru masa de Paşti

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.