Drob de miel cu usturoi verde

Printeaza

Drob de miel cu usturoi verde din: oua, patrunjel verde, sare, piper, ficat de miel, marar verde, usturoi verde, rinichi de miel, spina de miel, organe de miel.

Ingrediente:Drob_de_miel

  • 6 oua
  • 4 legatura patrunjel verde
  • 1 lingura sare si piper macinat
  • 2 buc. ficat de miel
  • 4 legaturi de marar verde
  • 3 legaturi usturoi verde
  • 1 rinichi, splina si alte organe de miel

 

Mod de preparare:

Punem la fiert organele, le lasam sa fiarba fiarba foarte bine, pana cand intra furculita usor in ele .

Trebuiesc incercate pentru ca timpul de fierbere este diferit la fiecare .Tocam marunt verdeata, unele persoane o calesc in ulei, am pus-o asa cum este si a fost bun.

Tocam marunt organele, le amestecam cu verdeata si ouale si apoi potrivim de sare si piper.

Punem compozitia in tava si o dam la cuptor pana se coace, circa 40 de minute la foc potrivit. Depinde de tava in care le coacem si de cat de groasa este compozitia.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu-mi place drobul asta de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.