Drob de miel cu patrunjel si ceapa verde

Printeaza

Drob de miel cu patrunjel si ceapa verde din: sare, piper, carne tocata, marar, ceapa verde, patrunjel, organe de miel, usturoi si ou.

Ingrediente:Drob_de_miel_2

  • 5 gr sare
  • 5 gr piper
  • 500 gr carne tocata
  • 2 legatura marar
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 buc. organe miel
  • 1 legatura usturoi verde
  • 6 oua + unul pentru uns

 

Mod de preparare:

Se spala organele bine si se fierb 10 minute in apa cu sare. Se racesc,apoi se trec prin masina de carne cu gauri mai mari. Se toaca ceapa si usturoiul verde rondele subtiri.

Se toaca patrunjelul si mararul fin. Se amesteca organele cu verdeata,carnea tocata, sare, piper si ouale pana compozitia este omogena.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu putin ulei se aseaza prapurele, se pune amestecul, se acopera cu cealalta parete de prapure. Se toarna deasupra un ou batut. Se da la cuptor la foc potrivit. Se taie rece.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.