Drob de miel cu marar si patrunjel

Printeaza

Drob de miel cu marar si patrunjel din: marar, oua, sare, organe de miel, ceapa verde, patrunjel, si piper negru.

Ingrediente:Retete_1

  • 1 buc. marar
  • 4  oua
  • 1 varf sare
  • 4 buc. organe de miel
  • 5 buc. ceapa verde
  • 1 buc. parunjel
  • 1 varf piper negru macinat

 

Mod de preparare:

Spala organele foarte bine, le taiem in bucatele si le punem la fiert, luam spuma si le lasam sa fiarba 30-40 minute. Organele fierte se dau prin masina de tocat impreuna cu celelalte ingrediente (ceapa, patrunjelul, mararul).

Se adauga sarea si piperul apoi se adauga ouale. Se amesteca bine compozitia. Se unge o tava cu ulei se adauga compozitia, se aseaza prapurele de miel deasupra si se da la cuptor pana se rumeneste. Se lasa sa se raceasca, se scoate din tava si se serveste.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Drobul de miel este moartea mea. Imi place la nebunie drobul de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.