Drob de miel cu marar si oregano

Printeaza

Drob de miel cu marar si oregano din: oua, ulei, sare, piper, organe de miel, ceapa verde, usturoi verde, marar, oua si oregano.

Ingrediente:Retete_1

  •  5 oua
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita sare
  • 2 gr piper
  • 500 gr organe de miel
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 2 legaturi marar
  • 2 oua fierte
  • 1 gr oregano

 

Mod de preparare:

Organele de miel le speli si le pui intr-o oala cu apa rece la fiert, 30 de minute,dupa care le lasi sa se raceasca. Cureti ceapa, usturoiul, le speli, le toci marunt, le pui in tigaia wok cu uleiul si le calesti. Cand sunt gata stingi focul si le lasi la racit. Dai toate maruntaiele prin moara de carne.

Amesteci carnea tocata cu ceapa si usturoiul calit, adaugi mararul tocat marunt, 3 oua, sare,piper si oregano. Pui jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu ulei, adaugi jumatati de ou si restul de compozitie. Deasupra bati doua oua si bagi tava la cuptorul bine incins. Lasi drobul la cuptor pana prinde crusta deasupra.

Cand e gata il lasi sa se raceasca in tava. Dupa ce s-a racit, il scoti din tava, il tai feli si il servesti cu ceapa verde.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.