Drob de miel cu marar si ceapa verde

Printeaza

Drob de miel cu marar si ceapa verde din: oua, sare, piper, marar, organe de miel, ceapa verde si usturoi verde.

Ingrediente:Drob_de_miel

  • 8 oua
  • 1 varf sare
  • piper
  • 1 legatura marar
  • 1,5 kg organe miel
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 3 legaturi usturoi verde

 

Mod de preparare:

Se taie organele de miel si se lasa o jumatate de ora in apa rece sa iasa sangele din ele. Se pun la fiert cu putina sare intr-o oala si se spumuiesc mereu. Dupa ce au fiert se scot si se lasa la racit,apoi se taie in bucatele marunte. Se toaca ceapa si usturoiul si se pun peste carne.

Se fierb 4 oua tari ,se lasa sa se raceasca si se decojesc. Se sparg 4 oua peste amestecul cu carne,se sareaza,pipereaza ,eu am avut si un pachet de condimente speciale pentru drob si am pus dupa gust. Se omogenizeaza compozitia. Prapurele care era pus intr-un vas cu apa rece si sare l-am intins intr-o forma termorezistenta.

Am pus un strat de compozitie peste care am pus ouale fierte iar apoi am completat cu restul de compozitie. Am intins prapurele astfel incat sa acopar toata compozitia si apoi am bagat vasul in cuptor. S-a facut in 35 minute si apoi am scos vasul si l-am lasat sa se raceasca dupa care am scos drobul pe un platou si l-am taiat in felii pentru a fi servit la masa.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.