Drob de miel cu ceapa si ciuperci

Printeaza

Drob de miel cu ceapa si ciuperci din: oua, ceapa alba, sare, ciuperci, ceapa verde, piper, maruntaie de miel, usturoi verde, marar verde si prapur.

Ingrediente:Drob de miel cu ceapa si ciuperci

  • 9 oua
  • 2 ceape albe
  • 3 lingurita sare
  • 300 gr ciuperci din conserva
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 lingurita piper
  • 500 gr maruntaie de miel
  • 3 fire usturoi verde
  • 2 legaturi marar verde
  • 1 prapur

 

Mod de preparare:

Se spala maruntaiele de miel (inima, ficat, rinichi, plamani) si se pun la fiert cu sare. Se scot , se lasa sa se raceasca si se dau prin masina de tocat.

Se adauga ceapa uscata calita, apoi ceapa verde , mararul,si usturoiul tocate foarte marunt.  Se toaca ciupercile din conserva marunt. Se adauga 6 oua batute foarte bine si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Separat se fierb 3 oua tari. Jumatate din compozitie se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu prapurul de miel , apoi punem ouale tari pe lungime si se completeaza cu restul de compozitie.

Se da la cuptorul preincalzit timp de 45 min pana se rumeneste.

Se serveste ca aperitiv cu rosii, ridichi, hrean sau alte preferinte.

Drob de miel cu ceapa si ciuperci

Drob de miel cu ceapa si ciuperci

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • retete cu miel
  • https://www restaurantedelux ro/drob-de-miel-cu-ceapa-si-ciuperci html

1 comentariu

  1. Drobul il facem acum, acum

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.