Drob de miel 4

Printeaza

O reteta simpla de drob de miel din: maruntaie de miel, prapure, paine, ceava pverde, smantana, verdeata, sare, piper si untura.

Ingrediente: Drob de miel

  • 500g. maruntaie de miel (inima, ficat, plamani)
  • 1 prapure
  • 3 oua
  • 1 felie de paine
  • 3 fire de ceapa verde
  • 2 lingura smantana
  • 1 lingura verdeata tocata
  • sare, piper
  • 1 lingura untura

Mod de preparare:

Se trec prin masina de tocat maruntaiele mielului. Se amesteca cu oua, putin miez de paine muiat in lapte, sare, un praf de piper, smantana si verdeata tocata marunt. Se spala prapurele bine in mai multe ape.

Se unge putin cu untura o tigaie cu marginile joase, se intinde prapurele in tigaie astfel incat sa ramana mult si pe margini si sa poata fi intors peste umplutura.

Se pune umplututa in strat uniform peste prapure si se intorc marginile prapurelui peste umplutura. Se coace la cuptor. Se serveste cu oua rosii si ceapa verde de prefertinta.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.