Drob de ciuperci

Printeaza

 Drob de ciuperci

Ingrediente:Drob de ciuperci

  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 lingură făină
  • 3-4 cepe
  • 1 legătură de mărar
  • ulei
  • condimente

 

Mod de preparare:

Speli foarte bine ciupercile ca să nu mai aibă gustul conservantului din cutie şi le tai mărunt. Separat tai ceapa mărunt şi o laşi să se călească în ulei.

Când este aurie e semn că-i gata şi o poţi amesteca lao­laltă cu ciupercile, mărarul tăiat fin şi puţină făină ca să se lege şi condimente.

Ungi o tavă (ca de chec) cu puţin ulei şi o presari cu făină. Pui amestecul de ciuperci şi dai la cuptor pentru 30 de minute.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. N-am facut niciodata drob de ciuperci. E bun?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.