Drob cu ficatei si pipote

Printeaza

Drob cu ficatei si pipote din: ficatei, pipote, inima, piept de pui, oua, oua de prepelita, ceapa verde, usturoi, patrunjel, marar, foi de dafin, sare, piper.

Ingrediente:Drob_cu_ficatei_si_pipote

  • 300 g ficăței
  • 300 g pipote
  • 300 g inimă
  • 100 g piept de pui tocat
  • 2 ouă
  • 4 ouă de prepeliță
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 căpățână usturoi
  • pătrunjel
  • mărar
  • foi de dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Măruntaiele se spală și se pun la fiert în apă cu sare, piper și foi de dafin. Se curăță usturoiul. Se fierb timp de 20 de minute, după care se strecoară și se taie cubulețe. Se fierb 4 ouă de prepeliță și se curăță de coajă.

Se spală ceapa și se toacă mărunt. De asemenea verdețurile se spală și se toacă mărunt. Se omogenizează cu puiul tocat și se adaugă cuburile de măruntaie, usturoiul tocat mărunt și el, 2 ouă și se asezonează totul cu sare și piper.

Compoziția se împarte în două. Se alege o formă de chec, se unge cu ulei și se tapetează cu hârtie de copt. Se toarnă jumătate din compoziție. Se pun cele patru ouă de prepeliță fierte tari. Deasupra se toarnă cealaltă jumătate de compoziție și se unge totul cu un ou bătut. Se coace drobul la 150 de grade, timp de 25 de minute.

Drob cu ficatei si pipote

Drob_cu_ficatei_si_pipote

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.