Drob cu carne de porc si vita

Printeaza

O reteta de drob cu carne de porc si vita din: ceapa verde, oua, ceapa, carne tocata, organe, prapur, boia, sare si piper.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Drob cu carne de porc si vita

  • 6-7 legaturi de ceapa verde
  • 7 oua
  • 2 cepe potrivite
  • 750 g de carne tocata (porc si vita)
  • 750 g ogane (400 g ficat de porc, 200 g inima porc, 200 g plamani porc, 150 g rinichi porc)
  • 1 prapur
  • boia
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Toci verdeţurile, separat cureţi organele, le fierbi şi le tai în bucăţi mai mici, după care le dai prin maşina de tocat. Le sărezi şi piperezi, apoi le amesteci cu verdeaţa.

Separat, tai mărunt 2 cepe, le căleşti în puţin ulei, iar după ce s-au aurit, amesteci cepele cu carnea tocată (crudă), sărezi dacă este nevoie şi pui boia.

Amesteci totul bine cu 3-4 ouă până re­zultă o pastă. Pui la fiert 3-4 ouă şi le laşi să fiarbă tari. Aşezi prapu­rul într-o tavă de chec, care în prealabil a fost unsă cu puţin ulei.

Pui jumătate din pasta re­zultată, pui ouăle fierte, după care pui compoziţia rămasă deasupra. închizi cu prapurul şi ungi diobul cu ou bătut pe deaspura şi presari boia, după care dai tava la cuptor.

Inainte să scoţi drobul de la cup­tor, verifici dacă e făcut. După ce este gata, îl laşi să se răcească şi abia apoi scoţi drobul din forma şi îl porţionezi în felii de mărime potrivită.

Drob cu carne de porc si vita

Drob cu carne de porc si vita

Pofta buna!


Restaurantedelux.ro va recomanda:

 

Drob cu fistic

Drob cu fistic

Drob cu fistic din: carne de vita, ficat de pui, ceapa, paine, lapte, oua, ienibahar, fistic, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne vită 300 g ficat de pui 3 cepe 5 felii de pâine 150 ml lapte 5 ouă 1/2 linguriţă ienibahar 2 linguri fistic sare piper   Mod de preparare: Se spală ficatul în […]

Drob din porc

Drob din porc

Drob din porc din: ceapa verde, oua, ceapa portrivita, carne tocata, organe de porc, prapor, boia, sare, piper. Ingrediente: 6-7 legături de ceapă verde 7 ouă 2 cepe potrivite 750 g de carne tocată (porc/vită) 750 g de organe (400 g ficat porc, 200 g inimă porc, 200 g plămâni porc, 150 g rinichi porc) 1 […]

Drob cu carne de pasare si orez

Drob cu carne de pasare si orez

Drob cu carne de pasare si orez din: pui, orez, oua, margarina, pesmet, sare, piper, verdeata, ceapa, ulei. Ingrediente: 1 pui potrivit de mare 150 g orez 3 ouă 30 g margarină 1 lingură pesmet 1 vârf de cuţit sare piper 1 legătură verdeaţă tocată mărunt 2 cepe potrivite 1 lingură ulei   Mod de […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • drob de porc
  • https://www restaurantedelux ro/drob-cu-carne-de-porc-si-vita html
  • drob de vita si porc
  • https://www restaurantedelux ro/drob-carne-porc-vita html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.