Dressing de mustar

Printeaza

Dressing de mustar din: ulei de masline, mustar dijon, mustar cu boabe intregi, otet de vin alb, sare de mare, piper.

 

Ingrediente:Dressing_de_mustar

  • 6 linguri de ulei de masline
  • 2 linguri mustar dijon
  • 1 lingura mustar cu boabe intregi
  • 2 linguri de otet din vin alb
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Amestecati totul intr-un castron si asezonati dupa gust. Serviti, dupa preferinta.

Dressing de mustar

Dressing_de_mustar

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Dressing de hamsii si capere cu lamaie

Dressing de hamsii si capere cu lamaie din: suc de lămâie, ulei de masline, piper negru, fileuri de hamsii, capere. Ingrediente: 2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors 5 linguri de ulei de măsline 1 linguriţă de piper negru, proaspăt măcinat 6 fileuri de hamsii, tocate sau pisate 1 lingură de capere mici, tocate sau pisate […]

retete

Dressing din miere, mustar boabe si usturoi

Dressing din miere, mustar boabe si usturoi din: usturoi, miere, mustar boabe, suc de lamaie, ulei de masline. Ingrediente: 1 linguriţă de usturoi tocat sau zdrobit 1 lingură din mierea preferată 1 lingură de muştar boabe 2 linguri de suc de lămâie 5 linguri de ulei de măsline     Mod de preparare: Amestecaţi toate ingredientele. […]

retete

Dressing de mustar cu ulei de masline

Dressing de muştar cu ulei de masline din: muştar de Dijon sau muştar boabe, suc de lămâie sau oţet balsamic, sare, piper negru. Ingrediente: 1 lingură cu vârf din cel mai bun muştar de Dijon sau muştar boabe 2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors sau oţet balsamic 5 linguri de ulei de măsline 1 linguriţă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.