Dovlecel umplut cu telemea si oua

Printeaza

Dovlecel umplut cu telemea si oua din: dovlecei, telemea, oua, mozzarella, ulei.

Dovlecel_umplut_cu_telemea_si_oua

Ingrediente:

  • 4 dovlecei
  • 250 g telemea
  • 3 ouă
  • 200 g mozzarella
  • 1 lingură ulei

Mod de preparare:

Dovleceii spălaţi se pun la fiert întregi şi se lasă 5 minute. Se scurg bine, se taie în două pe lung şi se golesc de miez.

Telemeaua se fărâmiţează şi se amestecă apoi cu ouăle bătute bine.

Dovleceii se stropesc cu ulei la exterior, se umplu cu ameste­cul de brânză, se aşază în tavă, se adaugă puţină apă şi, peste fiecare jumătate, se repartizea­ză mozzarella. Se lasă la cuptor 20 de minute.

Dovlecel umplut cu telemea si oua

Dovlecel_umplut_cu_telemea_si_oua

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.