Dovlecel pane

Printeaza

Dovlecel pane din: dovlecel, oua, sare, ulei.

Ingrediente:Dovlecel_pane

  • 1 dovlecel
  • 2 ouă
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Dovlecelul îl speli, îl cureţi, îl feliezi, sărezi şi îl laşi 5-10 minute să se înmoaie puţin.

Intre timp, baţi ouăle cu puţină sare. După aceea, feliile de dovlecel le dai prin făină, apoi prin ou bătut şi le prăjeşti în ulei încins, câte puţin pe fiecare parte.

Scoţi dovlecelul şi îl pui pe şerveţele, pentru a absorbi uleiul.

Dovlecel pane

Dovlecel_pane

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.