Dovlecel pane la tavă

Printeaza

Dovlecel pane la tavă

Ingrediente:Dovlecel pane la tavă

  • 2-3 dovlecei
  • 2 ouă
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură vegeta
  • sare
  • 2-3 linguri ulei
  • pesmet
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Dovlecelul se spală, se curăţă de coajă, şi se taie feliuţe de 0,5-1 cm grosime. Acestea se pun într-un vas, se sărează, se lasă 10 minute, apoi se scurg.

Ouăle se bat spumă cu făina, vegeta şi mărarul tocat fin. Se obţine un aluat de consistenţa unei smântâni mai groase. în tava de la cuptor, se aşază hârtie pentru copt şi se unge cu ulei. Fiecare feliuţă de dovlecel se trece prin compoziţie şi apoi prin pesmet şi se aşază în tavă.

La sfârşit, feliile se pot stropi cu uleiul rămas şi se dau la cuptor 30 de minute, întorcându-se de pe o parte pe alta. Se servesc cu diverse garnituri şi cu salată verde.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • dovlecei pane la cuptor
  • dovlecel pane la cuptor
  • dovlecei pane cuptor

1 comentariu

  1. Paneurile astea de dovlecei mi se par cam dulci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.