Dovlecel la cuptor cu lapte si ceapa verde

Printeaza

Dovlecel la cuptor cu lapte si ceapa verde din: dovlecei, oua, lapte, cascaval, sare, piper, ulei, ceapa verde.

Dovlecel la cuptor cu lapte si ceapa verde

Ingrediente:

  • 2 dovlecei potriviţi
  • 3 ouă
  • 150 ml lapte
  • 50 g caşcaval ras
  • sare
  • piper
  • 1 lingu­ră ulei
  • 2fire de ceapă verde

Mod de preparare:

Dovleceii îi speli, apof îi tai rondele şi îi dai la fiert pentru 10 minute, în apă cu sare. între timp, cele două ouă le baţi bine cu sare şi piper, apoi le amesteci uşor cu laptele şi caşcavalul ras.

Ungi o tavă de cuptor cu ulei, pui feliile de dovle­cei bine scurse, torni compoziţia de ouă şi lapte, scuturi vasul ca să intre bine lichidul, apoi adaugi al treilea ou, bătut bine.

Dai tava la cuptor pentru 20 de mi­nute, iar când este gata, presari pe deasupra ceapă verde tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.