Dovlecei umpluti la pachet

Printeaza

Dovlecei umpluti la pachet din: dovlecei, ceapa verde, sunca uscata, oua, piper, sare, cascaval, usturoi, ierburi de provence.

Ingrediente:Dovlecei_umpluti_la_pachet

  • 2 dovlecei (300 g fiecare)
  • 3 cepe verzi
  • 125 g sunca uscata
  • 2 oua
  • piper pisat
  • sare
  • 200 g cascaval
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita ierburi de Provence

 

Mod de preparare:

Se spala dovleceii si se taie in doua pe lung; se scoate pulpa, ca sa ramana jumatatile ca niste barcute. Sunca se taie cuburi. Se amesteca ouăle cu piper şi un praf de sare. Se rade caşcavalul şi se amestecă împreună cu ouă, şuncă şi ceapă. Se condimentează cu usturoi pisat şi mirodenii.

Se umplu jumătăţile de dovlecei şi se împachetează fiecare în hârtie de copt. Se fixează bine, ca să nu scape abur din pachet. Se fixează capetele cu cârlige de lemn. Se coc cca 17 min. în cuptorul încins la 190 °C.

Dovlecei umpluti la pachet

Dovlecei_umpluti_la_pachet

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.