Dovlecei umpluti cu miel

Printeaza

O reteta simpla de Dovlecei umpluti cu miel din: dovlecei, carne de miel, orez, usturoi, ceapa, sare, sos de rosii, apa si zeama de lamaie.

Ingrediente:Dovlecei umpluti cu miel

  • 6 dovlecei mici
  • 225 g carne de miel
  • 4 linguri de orez
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa tocata
  • 1 lingurita de sare
  • 400 ml sos de rosii
  • 3 cani de apa plata
  • 2 linguri zeama de lamaie

Mod de preparare:

Dovleceii se spală şi se in jumatati, se scobeste miezul. Carnea de miel se toaca si se amesteca cu orezul, usturoiul pisat si teapa tocata. Se umple fiecare dovlecel cu amestecul de carne. Se unge o cratita cu unt, se asaza dovleceii unul langa altul si se adauga restul de suc de rosii, apa plata si zeama de lamaie.

Se da la cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute. Se servesc cu smantana pe deasupra.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.