Dovlecei umpluti cu ciuperci si sunca

Printeaza

Dovlecei umpluti cu ciuperci si sunca din: dovlecei, ceapa, ciuperci, sunca, pesmet, ou, ulei si lapte.

Ingrediente:Dovlecei umpluti cu ciuperci si sunca

  • 4 dovlecei
  • o ceapa medie
  • 6 ciuperci albe
  • 150 g sunca
  • 2 linguri pesmet
  • un ou
  • o lingura ulei
  • 2 linguri lapte

 

Mod de preparare:

Dovleceii se spală, se taie în două pe lung şi li se scoate miezul. Se aşază într-un vas de cuptor, se adaugă 100 ml apă şi se dau la cuptor.

Intre timp, se mixează miezul dovleceilor, ceapa, ciu­percile tăiate şi şunca. Tocătura se pune într-o tigaie cu ulei şi se căleşte 20 de minute.

Oul se bate cu laptele, se toarnă în tigaie, se amestecă rapid şi se trage tigaia de pe foc.

Cu acest amestec se umplu dovleceii, se presară pesmet şi se dau la cuptor din nou pentru 20 de minute.

Dovlecei umpluti cu ciuperci si sunca

Dovlecei umpluti cu ciuperci si sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.