Dovlecei umpluti cu carne de vitel

Printeaza

Dovlecei umpluti cu carne de vitel din: carne de vitel, ceapa, cascaval, galbenus de ou, orez, sare, patrunjel verde.

Ingrediente:Dovlecei_umpluti_cu_carne_de_vitel

  • 250 g carne de vitel
  • 2 dovlecei (500 g)
  • 2 cepe potrivite
  • 200 g cascaval
  • 1 galbenus de ou
  • 1 ceasca de orez fiert
  • un varf cutit de sare
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Dai carnea de vitel prin maşina de tocat. Cureţi do­vleceii de coajă şi îi tai în două, pe lungime. Cureţi seminţele şi presari deasupra un praf de sare. Cureţi ceapa, o toci mărunt şi o amesteci cu carnea tocată şi cu orezul fiert.

Umpli dovleceii cu această compoziţie. Deasupra torni caşcavalul ras, amestecat cu gălbenuşul. Coci la foc potrivit, în cuptorul încins în prealabil, aproximativ 40-45 minute. Când serveşti dovleceii, presari deasupra pătrunjel verde tocat fin.

Dovlecei umpluti cu carne de vitel

Dovlecei_umpluti_cu_carne_de_vitel

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Deliciosi dovlecei astia

  2. Maria Niculescu

    Dovleceii sunt dementiali!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.