Dovlecei umpluti cu branza

Printeaza

Dovlecei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza

Ingrediente:

  • 3 dovlecei de mărime potrivită
  • 250 g brânză telemea sau caşcaval
  • 200 ml smântână
  • 50 g unt
  • 2 ouă
  • mărar
  • piper
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Dovleceii spălaţi şi necurăţaţi se fierb în apă cu sare timp de 10 minute. Reci se taie în jumătăţi pe lungime, li se îndepărtează mijlocul şi se aşază cu faţa în jos, să se scurgă.

Intr-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet se pun dovleceii umpluţi cu brânză rasă amestecată cu ouă, 1 lingură cu smântână, piper şi, neapărat, mărar tocat.

Se lasă la cuptor până se rumenesc şi se servesc fierbinţi cu smântână deasupra.

Dovlecei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.