Dovlecei trasi la tigaie cu usturoi

Printeaza

Dovlecei trasi la tigaie cu usturoi din: dovlecei, usturoi, otet, ulei de masline, sare, ierburi aromatice.

 

 

Ingrediente:Dovlecei trasi la tigaie cu usturoi

  • 2 dovlecei potriviti ca marime
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura de otet
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare si ierburi aromatice dupa gust

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Dovleceii, cu tot cu coajă se taie în felii rondele, potrivite ca grosime, se sărează şi condimentează după gust.

Se încinge o tigaie de teflon unsă cu ulei de măsline şi se aşază feliile de dovlecel, apoi se pune un capac.

Se lasă câteva minute şi se întorc pe partea cealaltă. Se lasă pe foc mic până când se rumenesc.

Se curăţă şi se pisează usturoiul, se amestecă cu oţetul şi uleiul şi apoi se adaugă peste dovlecei. Se lasă câteva minute până când dovleceii se pătrund de usturoi.

Dovlecei trasi la tigaie cu usturoi

Dovlecei trasi la tigaie cu usturoi

Pofta buna!


Poate iti place si:

Dovlecei_la_tigaie_cu_busuioc

Dovlecei la tigaie cu busuioc

Dovlecei la tigaie cu busuioc din: dovlecei, usturoi, rosii, ulei, sare, busuioc. Ingrediente: 2 dovlecei 4 căţei usturoi 3 roşii 3 linguri ulei sare busuioc   Mod de preparare: Dovleceii se spală foarte bine, se taie rondele şi se presară cu sare. Se lasă 10 minute, apoi se şterg. In ulei încins se căleşte usturoiul pisat […]

Reteta zilei: Mix de dovlecei cu ciuperci si usturoi la tigaie

Mix de dovlecei cu ciuperci si usturoi la tigaie din: dovlecei, unt, usturoi, ciuperci, parmezan, sare, piper. Ingrediente:  1-2 dovlecei sau zucchini 2 linguri unt 1 cățel de usturoi, tăiat în felii subțiri ½ cana ciuperci feliate parmezan sare si piper, dupa gust       Mod de preparare: Radeti dovleceii. Incalziti unt la foc […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • dovlecei cu usturoi
  • dovlecei la tigaie
  • https://www restaurantedelux ro/dovlecei-trasi-tigaie-usturoi html
  • dovlecel la tigaie
  • dovlecei trasi la tigaie
  • dovlecei prajiti cu usturoi si otet
  • dovlecel tras la tigaie

1 comentariu

  1. O nebunie, o simfonie de gusturi delicioase

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.