Dovlecei rulati cu branza de vaci

Printeaza

Dovlecei rulati cu branza de vaci din: dovlecei, branza de vaci, smantana, iaurt, oua, marar, cascaval, sare si piper.

Ingrediente:Dovlecei rulati cu branza de vaci

  • 2 dovlecei
  • 200 g branza de vaci
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri iaurt
  • 5 oua
  • 1 legatura marar tocat
  • 2 linguri cascaval ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli dovleceii şi îi tai felii subţiri pe lungime. Sfărâmi brânza şi o amesteci cu 3 ouă şi cu 1/2 din mărarul tocat.

Pe fiecare fe­lie de dovlecel pui o lingură din compoziţia de brânză, rulezi şi pui ruloul în picioare într-o tavă termorezistentă unsă cu ulei.

Amesteci smântână, iaurtul, mă­rarul rămşs şi cele 2 ouă, torni compoziţia peste dovlecei şi dai la cuptor 35-40 de minute.

Când sunt gata, presari caşcaval ras şi laşi să se răcească în tavă, ca să poţi tăia felii, fără să se rupă.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buni, eu pun si un ardei iute, tocat marunt, marunt, manrunt

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.