Dovlecei cu orez

Printeaza

O reteta de dovlecei cu orez din: orez, dovlecei, ceapa, marar verde, ulei, usturoi verde si sare.

Ingrediente:Dovlecei cu orez

  • 350 g orez
  • 4 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar verde
  • 3 linguri ulei
  • 2 legaturi usturoi verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Spalati dovleceii, taiati-i in rondele cu grosimea de 0,5 cm, presarati-le cu sare si lasati-le 5 minute in repaus. Puneti intr-un vas uleiul, orezul ales si spalat, rondele de dovlecel, ceapa si usturoiul, curatate si tocate marunt si adaugati 1 l apa.

Adaugati sare si puneti vasul la cuptor, la foc potrivit. Dupa ce a fiert 10 minute, acoperiti vasul si reduceti focul si mai lasati-l in cuptor inca 20 de minute. Opriti focul, lasati vasul in cuptor inca 10 minute, apoi puteti sa serviti preparatul, ornat cu marar verde tocat.

Dovlecei cu orez

Dovlecei cu orez

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • dovlecei cu orez la cuptor
  • orez cu dovlecei la cuptor
  • dovlecei cu orez

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.