Dovlecei la tigaie cu busuioc

Printeaza

Dovlecei la tigaie cu busuioc din: dovlecei, usturoi, rosii, ulei, sare, busuioc.

Ingrediente:Dovlecei_la_tigaie_cu_busuioc

  • 2 dovlecei
  • 4 căţei usturoi
  • 3 roşii
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Dovleceii se spală foarte bine, se taie rondele şi se presară cu sare. Se lasă 10 minute, apoi se şterg.

In ulei încins se căleşte usturoiul pisat şi apoi se pun roşiile spălate si tăiate felii. Se adaugă dovleceii şi se lasă 5 minute pe foc.

Se pune capacul si se lasă 10 minute. Se servesc cu busuioc.

Dovlecei la tigaie cu busuioc

Dovlecei_la_tigaie_cu_busuioc

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.